Interview: Linda Hartnack

Blog

Interview: Linda Hartnack

Gepost op 12-01-2015

Deze week had ik een interview met Linda Hartnack. Ze is 25 jaar en een echt nachtdier. Verder is ze dol op mode en gaat ze graag op pad met vriendinnen en vrienden. Haar ambities voor de toekomst liggen zowel in de mode als op televisiegebied. Laten we snel kijken wat deze creatieve jongedame heeft geantwoord op mijn (sportieve) vragen.

Wat eet je voor je workout?

Een smoothie of een banaan. Als ik iets anders eet dan word ik snel misselijk. Mijn smoothie bestaat uit: kiwi, banaan, eiwitpoeder en kokosmelk.

Hoe ziet jou favoriete workout eruit?

Buiten sporten vind ik het aller chillst. De frisse lucht en open ruimte doen mij goed als ik aan het hardlopen of bootcampen ben. Ik hou van een stevige warming up, een gevarieerde workout en tot slot een pittige afsluiter. Daar hou ik dan echt een goed gevoel aan over :)

Wat voor gear gebruik je tijdens het sporten?

Nu het koud is sowieso mijn Nike handschoenen en ik doe mijn muts op. Ook heb ik een speciale legging (van Nike) die je bovenbenen extra verwarmd. Laatst droeg ik een legging van de H&M maar toen merkte ik direct dat de sportkleding van Nike de beste is. Heb echt geen zin in koude benen en billen.

Met welke maaltijd zondig je het liefst?

Een kaasbroodje (big smile). Die koop ik hier bij de bakker aan de overkant. Een andere guilty sin is chocolade. Elke avond eet ik lekker een stukje van mijn reep 78% chocolade.

Wat is jouw geheime truc om fit te blijven?

Je dag beginnen met een goed gezond ontbijt. De start van je dag is zo belangrijk en bepalend voor de rest van de dag. Daarnaast drink ik elke ochtend 2 glazen lauw water waarvan eentje met citroensap en een glas groene thee. Daar word ik wakker van en het geeft me een goed gevoel.

Bedankt Linda!

Wil jij ook een keer langskomen in het interview stuur dan een mail naar: onlinecoach@fitmundo.nl