Video: Butt lift, strakke buik en strakke armen dankzij 1 oefening

Blog

Video: Butt lift, strakke buik en strakke armen dankzij 1 oefening

Gepost op 07-01-2015

Soms is het fijn als je je maar op 1 ding hoeft te focussen. Het wordt nog fijner als je door op 1 ding te focussen meerdere doelen kan bereiken. Hoe kan je met 1 oefening belachelijk veel calorieën verbranden, ronde billen creëren, een ijzeren romp tevoorschijn toveren en sexy strakke armen krijgen?

Met deze oefening jaag je je hartslag met een bloedsnelheid omhoog en verbrand je dus tijdens je workout en nog lang daarna (afterburn) calorieën. Bij de juiste uitvoering worden je bilspieren maximaal betrokken, dus schrik niet van een beetje spierpijn in de bips. De definities van je core (buikspieren, onderrug, bilspier) zullen beter zichtbaar worden en je zult met veel plezier korte mouwen dragen (strakke armen mag je best showen toch?)

Je hebt slecht 1 fitnesstool nodig en die komt uit Rusland. Gelukkig kan je hem op internet of een sportzaak bij jou in de buurt kopen. Als je niet persee thuis wilt trainen is de kans ook groot dat je sportschool er een aantal heeft.

Ok. Je staat op het punt om veel spiergroepen tegelijk te trainen (efficiënt) en dat vereist veel energie van je hele lichaam. Niet alleen wordt je krachtiger en explosiever, je spieren leren onderling efficiënt samenwerken. Het belangrijkste element bij deze oefening is TECHNIEK. Begin dus niet te zwaar en train voor een spiegel als dat mogelijk is. Voer de oefening eerst uit tot op ooghoogte en als je hem onder de knie hebt ga je ”all the way” :) Voor de juiste techniek verwijs ik je door naar onderstaand filmpje. 

Ben je er klaar voor? Heb je er zin in? Dit is de oefening waar het om gaat. Check de video en BURN THOSE CALORIES.