Over Fitmundo

Over Fitmundo

Fitmundo is in 2010 opgericht door Edmundo Luitjes met als doel iedereen fitter en blijer te maken. Fitmundo's Bootcamp is al ruim 5 jaar toonaangevend in Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Hoofddorp. De bootcamps zijn gericht op vet verlies en plezier hebben tijdens de workouts. De trainers zorgen ervoor dat je veilig en zo effectief mogelijk traint. Ruim 8000 bootcampers van alle fitness levels hebben kunnen genieten van onze wekelijks vernieuwde trainingen.

Naast de bootcamp is Fitmundo gespecialiseerd in Online Coaching met klanten over de hele wereld. Kennis en ervaringen worden gedeeld via onze Fat Loss Blog. Ook is het mogelijk om een transformatie door te maken m.b.v. een van onze intensieve programma's van Time To Transform. Dit kan zowel on als -offline.

Ons doel voor de toekomst is om zoveel mogelijk mensen mee te laten profiteren van onze know-how en kennis te laten maken met onze on -en offline producten gericht op beweging, voeding en mindset.

Ben je ook aan een positieve verandering toe op gebied van beweging, voeding en mindset? Neem dan contact met ons op door HIER te klikken

Fitmundo: iedereen fitter en blijer :)

 

Blog

Het allerlaatste nieuws over onze bootcamps en meer vind je op onze blog.

30 Day Challenge ONLINE

Het meest doelgerichte programma om je lichaam en geest te transformeren van A naar B(eter).

Bootcamp

Fitter en strakker worden is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Fitmundo's Bootcamp.

 

App

Je persoonlijke health plan en personal trainer in je broekzak.