Get ready for the dress in 14 days

Blog

Get ready for the dress in 14 days

Gepost op 17-10-2014

Verlies snel een paar kilo's zodat je over 2 weken alsnog in je jurk of broek past voor dat te gekke feest of een bruiloft. Dat is zeker mogelijk! Lees snel verder en ontdek hoe makkelijk dit gaat.

Je zal niet de eerste persoon zijn die maanden geleden een iets te krap jurkje of broek heeft gekocht. Je had je voorgenomen om iets minder te snoepen en meer te sporten zodat je er over een paar maanden moeiteloos erin zou passen. Helaas had je het superdruk op werk en door alle stress en sociale uitspattingen kom je 2 weken voor DE PARTY erachter dat de jurk/broek helaas nog niet past. Wat nu???

Als je snel gewicht wilt verliezen dan gaat dit het snelst als je vocht kwijtraakt. Vet verliezen zal wat moeizamer gaan en spieren wil je behouden.

Dit is het plan in het kort:

1- je gaat 14 dagen de volgende Macro's aanhouden: vetten 65%• eiwitten 30%• koolhydraten 5%

2- je gaat 20% onder onderhoud eten. Dus iets minder calorieën dan je verbruikt

3- je doet geen krachttraining maar alleen cardio. Het liefst 2x HIIT en 1x rustige cardio 45-60 min per week

Wat het mooie van dit eetschema is dat deze gericht is op zowel overtollig vochtverlies en op VETVERLIES. Bingo!!! Schrik niet als je binnen 1 week zo'n 1-3 kg al kwijt bent:) 

Vocht verlies je razendsnel zodra je flink koolhydraten gaat schrappen. Elke gram koolhydraat die je eet zorgt voor 3 extra gram vocht. De komende 14 dagen even geen koolhydraten dus maar je haalt je energie uit vetten. Mocht je van biefstuk, kaas en eieren houden dan word dit een makkie voor je:)

Doordat je geen koolhydraten eet en onder onderhoud consumeert kan je wel raden wat de cardio workouts gaan verbranden. PRECIES VET! Je transformeert voor 14 dagen in een Vetverbrander.

Na 14 dagen mag je je "dress to impress" jurk/broek aantrekken en de show stelen op de party. Eet gerust weer wat koolhydraten als je daar behoefte aan hebt. Na 14 dagen raad ik je sowieso aan om weer een normaal gezond eetpatroon aan te nemen en weer aan krachttraining te doen.

Wil jij een op maat gemaakt 14-daags schema mail dan voor meer info en de prijs naar: onlinecoach@fitmundo.nl