Fitmundo's full body fat loss workout

Blog

Fitmundo's full body fat loss workout

Gepost op 17-10-2014

Weet je al welke je training je deze week gaat afwerken in de gym? Ben je tevreden over je huidige schema en je resultaten van de afgelopen 2 maanden? Als het antwoord NEE is op 1 van de vorige vragen lees dan snel door. Er staat een heerlijk schema-tje op je te wachten: FITMUNDO's FULL BODY FAT BURNING WORKOUT.

Goede workout schema's maken is geen rocket science. Gelukkig weet ik na 6 jaar ervaring als Personal Trainer en ervaringsdeskundige aardig wat werkt en wat niet. Omdat ik het zo cool vind dat je de moeite neemt om mijn blogs te lezen krijg je dit (waanzinnige) schema GRATIS EN VOOR NIETS 

Ik snap dat je direct wilt beginnen maar eerst nog wat info voordat je start en met een big smile weer de gym verlaat. Ook al zou ik het graag willen is succes met deze workout niet gegarandeerd. Hoe graag ik het ook wil kan ik succes bij elk advies dat ik geef nooit garanderen. De enige die dat kan ben JIJ! JIJ zal er namelijk voor moeten zorgen dat je deze workout "killed" en traint alsof het je laatste training is. Zoek je grenzen op, ga er een beetje overheen, zweet, ga voor de "hard way" en WIN. 

In de gym zie ik zo'n 95% zonder blikken of blozen hun setjes afwerken en kan er moeiteloos nog een babbeltje gemaakt worden met de buurman of buurvrouw. Zorg dat jij tot de 5% hoort die zich afsluit van de rest en er voor de volle 110% tegenaan gaat. Zorg dat jij degene bent die na elke set naar adem snakt en de FITNESS RUSH door je lichaam voelt vloeien. Zorg dat jij degene bent die zich niet afvraagt of je resultaat boekt, maar hoeveel.

Back to Business. Time to Shred Some Fat. Dit is FITMUNDO's FULL BODY FAT BURNING WORKOUT:

1- BACKSQUAT

Herhalingen: 5
Sets: 5
Rust: 45-60 sec

2- DEADLIFT

Herhalingen: 5
Sets: 5
Rust: 45-60 sec

3- BENCH PRESS

Herhalingen: 5
Sets: 5
Rust: 45-60 sec

4- (assisted) DIPS

Herhalingen: maximaal aantal haalbaar
Sets: 4
Rust: 90 sec

5- (assisted) PULL UPS

Herhalingen: maximaal aantal haalbaar
Sets: 4
Rust: 90 sec

6- FINISHER---> FLAT BELLY BURPEE

Herhalingen: maximaal aantal haalbaar in 3 minuten
Sets: 1

7- CARDIO

Kies je favoriete apparaat uit en sluit af met een rustige sessie van 30 min waarbij je hartslag tussen de 60-70% van je maximale hartslag ligt.

8- YOU DID IT!!!!! GENIET VAN DE AFTERBURN 

Als je het maximale uit je workout wilt halen en de kans op blessures wilt reduceren doe dan eerst een warming up van 5-10 min bestaande uit cardio. Voer de intensiteit langzaam op zodat je redelijk buiten adem naar je eerste oefening toe wandelt. Doe vervolgens bij de eerste 3 oefeningen eerst 2 opwarm setjes met licht gewicht van 10-15 herhalingen. Hiermee maak je de spieren warm die je gaat gebruiken en dit heeft een positieve invloed op je prestatie. Omdat je bij veel oefeningen maar 5 herhalingen doet pak je een zwaarder gewicht dan waar je normaal 8-12 herhalingen mee zou doen. Zorg ervoor dat je vooral de laatste 2 herhalingen echt uit je tenen moet persen.

De oefeningen en het berekenen van je maximale hartslag kan je moeiteloos terugvinden via onze grote vriend Google. Ook kan je een personal trainer in de gym even om advies vragen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je mij mailen: onlinecoach@fitmundo.nl.

HEEL VEEL PLEZIER MET DE WORKOUT!