Online Personal Trainer: 3 grote voordelen

Blog

Online Personal Trainer: 3 grote voordelen

Gepost op 16-11-2014

3 VOORDELEN VAN EEN ONLINE PERSONAL TRAINER

Een goede Personal Trainer zouden veel mensen graag tot hun beschikking hebben. Je bent echter al gauw €70 - €150 per uur kwijt voor een training. Dat is een fiks bedrag en lang niet voor iedereen betaalbaar. In de (nabije) toekomst zullen meer mensen gebruik kunnen maken van de expertise van een Personal Trainer in de vorm van een Online Health Coach. Een waanzinnige ontwikkeling voor zowel trainers als klanten. Lees hieronder over 3 Grote Voordelen van het hebben van een Online Personal Trainer.

1- RESULTAAT. Ik kan je verzekeren dat je dezelfde resultaten kan boeken als met een Personal Trainer. Mijn ervaring als Online Personal Trainer is dat een gemotiveerde klant met kant en klare video workouts, een voedingsschema en contact via chat en videochat hetzelfde of zelfs meer resultaat boekt. Daarnaast wordt er elke 4 weken een meting gedaan en zijn alle uitkomsten daarvan makkelijk terug te vinden in de app. Ook kan de klant 24/7 vragen stellen. Een reguliere Personal Trainer bellen of mailen gebeurd veel minder (snel) in mijn ogen dan even via de app-chat een vraag stellen en dus profiteert de klant minder van de kennis van de coach.

2- CONTACT & FEEDBACK. Ondanks dat je elkaar niet in het echt ziet is het contact met een Online Personal Trainer veel intenser. Je coach kan via de app precies volgen wat je doet (en wat niet) en hierop inspelen. Als je een vraag hebt over een oefening of over voeding kan je met mij chatten. Elke maand zien we elkaar via de videochat en bespreken we je progressie ”face-to-face”. Via videochat kan een klant ook een oefening voordoen en vragen of hij/zij hem goed uitvoert. Er is dus intensiever contact en je ontvangt feedback wanneer jij dit wilt.

3- VEEL LAGERE INVESTERING. Naast je abonnement bij de sportschool betaal je ook nog eens een Personal Trainer zo’n €70 - €150 per uur. Doe je dit 2x per week dan ben je minimaal €560 per maand aan Personal Training kwijt. Wil je mij als Online Personal Trainer dan is je investering voor je droomfiguur maar €50 per maand en ontvang je een trainingsplan, voedingsschema en een 24/7 kennis -en helpdesk via de chat. Elke maand nemen we de uitslagen van je metingen door via videochat. 

BEN JE KLAAR OM NU VOOR EENS EN ALTIJD AFSCHEID TE NEMEN VAN JE OUDE FIGUUR EN TE TRANSFORMEREN NAAR JE DROOMFIGUUR KLIK DAN HIER